KLUB UNG

I KLUB UNG ønsker vi at skabe et trygt og rart sted for de 13-17-årige i Roskilde Kommune. Vi stræber mod at skabe aktiviteter, som tiltrækker, og at skabe relationer, der fastholder. KLUB UNG holder til på 13 forskellige matrikler i kommunen.

Vi tilbyder aktiviteter, som tiltrækker og skaber relationer, der fastholder.

Et frirum for alle 13-17-årige

Missionen med KLUB UNG er at skabe et trygt og rart sted at hænge ud sammen i aftentimerne for de 13-17-årige i Roskilde Kommune. Det er gratis at komme hos os, og alle KLUB UNG'er er åbne for alle.

I KLUB UNG kan du mødes med dine venner og veninder samt møde andre unge fra Roskilde. Som oftest vil der være medarbejdere til stede, som du kender fra din tid i fritidsklubben.

Du har stor indflydelse på, hvad der skal foregå, og vi hører gerne fra dig med dine gode idéer. Derudover arrangeres der forskellige ture og aktiviteter ud af husene, som man kan deltage i mod en beskeden brugerbetaling.

Vi præsenterer det velkendte, men giver samtidig mulighed for, at de unge kan se andre sider af verden.

Adresser og åbningstider

Fælles indsatser

I KLUB UNG-samarbejdet har vi iværksat en del fælles indsatser herunder vores opsøgende og forebyggende arbejde, Ung til Ung og chat i Samarbejde med Cyberhus.

Fælles indsatser

Din fritid er vigtig!

Din fritid er vigtig!

Klubberne i Roskilde tilbyder et væld af spændende aktiviteter, arrangementer og initiativer for børn og unge i Roskilde. I vores hæfte "Din fritid er vigtig" kan du blive meget klogere på, hvad det vil sige at gå i klub i Roskilde.

Download hæftet "Din fritid er vigtig"